Affischer bättre än LED-skärmar

Rialto Bio är en lokal biograf i Vårgårda som ägs och drivs av Per Aholainen. Liksom många av Sveriges biografer har Rialto utmaningar med den förändring i kundbeteende som sker i branschen. EOs lösning har möjliggjort för biograferna att möta förändringen. Tryckta affischer är ett viktigt komplement till de digitala skärmar som rullar budskap i foajen. Lösningen säkrar kvalitén på affischerna så att även filmbolagen kan känna sig trygga.

Rialtos marknadsföring behöver ständigt kalibreras för att vara aktuell och relevant för att attrahera nya besökare. Nu kan vi enkelt beställa och skapa rätt material online. Vi har halverat kostnaderna och även fått möjlighet att påverka produktutveckling och distributionsförfarande för affischerna.

​​​– Den tidigare lösningen var omständlig och kostsam. Varje affisch trycktes upp, lagerfördes och distribuerades separat. Nu när EO har samordnat lösningen för Sveriges alla filmbolag så har jag rätt förutsättningar att få ut rätt material i rätt tid till rätt kostnad. Sveriges biografer har aldrig någonsin haft så bra service som idag, avslutar Per Aholainen.