Annika – ny VD på EO Grafiska

Vår vd sedan 6 år, Krister Mellström, har beslutat sig för att gå vidare till nya utmaningar på Telge Energi. Krister har gjort ett mycket bra arbete med att anpassa företaget till att ligga i framkant i en föränderlig bransch.

Jag har nu tagit över som VD. EO har en stark ekonomisk utveckling och vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen. Efter 15 år som ekonomichef känner jag mig trygg att, tillsammans med alla duktiga och kompetenta medarbetare, ta EO vidare mot framtiden.

Framtiden är ljus och jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla såväl affärer som relationer med kunder och samarbetspartners. Har ni några frågor eller funderingar når ni mig via telefon och mail.

Med förhoppning om att ni alla får en skön avslutning på sommaren och en bra start på hösten.

Annika Dannemann
annika@eo.se, 08-442 19 40