EO växer!

Vi välkommnar våra nya kollegor, Stefan och Anders!

Välkommen till EO Stefan, hur känns det att komma till oss?
–  Det känns fantastiskt. Tycker att EO har utvecklats genom åren och erbjuder intressanta och moderna IT-lösningar som passar min grafiska bakgrund bra.

Vad har du gjort tidigare?
–  Jag har arbetat som KAM i drygt 13 år och sålt allt ifrån displaymaterial till kortlösningar för lojalitetskommunikation. Mitt fokus var och är mot stora företag som ställer höga krav, allt från miljö till automatiserade helhetslösningar och som kräver fortlöpande utveckling.

Vad vill du tillföra EO och kunderna?
– Marknadsföra oss så att fler känner till oss och vårt erbjudande, att vara ute och synas. Göra fler affärer med automatisering som spar tid och pengar både för EO och våra kunder är något som jag brinner för. Att dra in nya kunder som nyttjar vår portfölj med tjänster och produkter. Inte fastna i att bara vara ett tryckeri.

Välkommen till EO Anders, hur känns det att komma till oss?
–  Det ska bli spännande att ta med alla mina erfarenheter från sälj och affärsutveckling och prova en annan bransch. Utmaningen ligger i att det i själva verket är en tjänst och inte en produkt vi säljer och det gillar jag. EO är ett företag som utvecklas tillsammans med kundernas bästa för ögonen. Det känns som ett bra framgångskoncept.

Vad har du gjort tidigare?
–  Jag har bred erfarenhet från väldigt många industribranscher, senast på Emerson Network Power som Business Development Manager, där sålde jag lösningar för reservkraft åt industrin.

Vad vill du tillföra EO och kunderna?
– Jag har jobbat i säljande funktioner i drygt 16 år, har en entreprenörsbakgrund och förståelse för kundernas affärsprocesser. Med den erfarenheten tror jag att jag kan tillföra en dimension till kunder som gör de att känner att de får hjälp med ett problem som de kanske ännu inte vet om.