Tiden från sälj till
leverans minskade
​​​​​​​med flera veckor

Kunder & case / Bisnode

Bisnode automatiserade AAA-ratingen

Kreditvärdighet är viktigt i affärer. Företag som vill visa god kreditvärdighet väljer gärna Bisnodes ratingmodell AAA, en av marknadens äldsta, mest välkända och beprövade modeller för att kreditvärdera företag.
– För cirka tio år sedan började vår affär växa väldigt snabbt, berättar Mikael Jakobsson, produktchef på data- och analysföretaget Bisnode. – Tillverkningen av de fysiska diplomen var då i stort sett helt manuell och tidskrävande - det kunde ta 6-8 veckor från att ett företag beställt sitt kreditbetyg tills att de fått sitt inramade diplom.

Automatisk koppling till CRM-system

Bisnode började söka efter en lösning för att göra hanteringen mer effektiv och fann snart EO. – EO var långt framme i sin digitala process och kunde presentera en lösning med en koppling till vårt CRM-system. Idag är lösningen enklare och mindre resurskrävande. Så snart säljaren fått en order registreras den i CRM-systemet. Varje natt går filer till EOs system som trycker och monterar kreditbetyget i ram som sedan skickas direkt till kunden. Idag tar det högst en vecka från order till leverans till kund.

Bättre service till kunderna

– Den största vinsten med automatiseringen är förstås att våra kunder är så nöjda, säger Mikael Jakobsson. – Vi kan hålla den leverans vi lovat och det blir inga fel. EO är flexibla och snabba med att svara på frågor. Vi har god erfarenhet av både produktionsteamet och utvecklingsteamet.
Image

Låt oss hjälpa dig

Nå dina kunder snabbt, säkert och automatiskt

Vill du veta mer om hur automatiserade trycksaksflöden kan förbättra er kommunikationslogistik?
Hör av dig till oss