Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tar marknadsandelar

Länsfast i Sollentuna har gått från en marknadsandel på ca 3-4% till drygt 20% på bara 1,5 år. Snart huserar man i nya större ändamålsenliga lokaler i centrala Sollentuna berättar Magnus Berg som är kontorsansvarig. Vad är hemligheten med er framgång Magnus?
– Vi håller hög kvalité i allt det vi gör och har ett stort engagemang kombinerat med extremt hög service. Från första mötet med kund till kontraktsskrivning. Vi har gått från att vara en liten aktör i området till att bli marknadsledande. Det skulle vi inte kunna gjort om inte allt vi gör andas kvalité och engagemang.

Varför är det tryckta visningsprospektet fortfarande så viktigt för er?
– Det tryckta visningsprospektet fungerar som en ambassadör för våra mäklare i försäljningsprocessen. Det fyller en viktig funktion, eftersom det är enkelt att ta med hem och visa familj och vänner och som vi får in nya affärer på.
– Därför är det extremt viktigt för oss att prospektet ser bra ut och förstärker vårt erbjudande och varumärke och är ett utmärkt komplement till de digitala kanalerna.

Därför bytte Länsfast till EO
– Tidigare hade vi skiftande kvalitet i våra prospekt. Dels körde vi ut själva i en egen kopiator, den höll inte alls samma kvalitet och klarar inte av utfall. Dessutom tog det min assistent mycket tid i anspråk, kanske 3-4 timmar per vecka. Den tiden kan hon nu lägga på viktigare saker. När maskinen blev stående så hände det att vi blev utan prospekt.
– Vi hade även en annan tryckleverantör. Med EO tycker vi nu att vi fått en högre kvalité och ett förutsägbart resultat över tid. Servicen och engagemanget är bättre, om något behöver rättas till eller förändras fixar de det snabbt.
– Att vi enkelt via en portal kan avropa en exakt kvantitet och få korta ledtider med hög kvalité är jätteviktigt för oss, eftersom vi oftast beställer minst två gånger i veckan.
– Dessutom till en väsentligt lägre kostnad, vilket gjorde valet att byta till EO enkelt, avslutar Magnus.