Förenklade flöden för
trycksaksproduktioner

Lösningar

Om du jobbar med att effektivisera kommunikationsflöden har du förstås koll på att det inte bara handlar om vad du säger. Lika viktigt är att rätt budskap är i rätt tid och hos rätt person.
Image

Integrerade lösningar för din situation

EO trycker och distribuerar marknadsmaterial i automatiserade flöden, anpassade efter era behov. Tillsammans gör vi en förstudie för att skapa den bästa lösningen för den process ni vill göra mer effektiv. Med ett långsiktigt samarbete utvecklas och förbättras processen över tid.

Intresserad av integrerade lösningar?
Kontakta Joakim Lind
jockel@eo.se
08-442 19 27

Image

Effektiva löpande produktioner

Om du har produktion som är återkommande och likartad finns det stora möjligheter till effektivisering med vårt projektverktyg. Ändra, uppdatera och justera informationen löpande med kontroll på de senaste versionerna. Vi producerar och distribuerar material efter behov. Projektverktyget minimerar administration och risken för fel.

Intresserad av löpande produktioner?
Kontakta Sandra Karlström
08-442 19 45
sandrak@eo.se

Image

Ge bättre service till din organisation

Med en beställningsportal för marknadsmaterial, exempelvis produktblad och manualer blir organisationen mer självständig. Löpande material beställs av den som ska använda det, EO trycker och distribuerar, lokalt och globalt. I portalen ligger alltid aktuellt material och trycks på beställning. Därför blir det inga trycksakslager och inga makulaturer.

Intresserad av bättre service?
Kontakta Torbjörn Dannemann
torbjornd@eo.se
070-340 39 35

Image

Automatiserad manualproduktion

För många tillverkande företag är hanteringen av manualer en stor del av verksamheten. EO har en automatiserad lösning för original, tryck och distribution av aktuella manualer.
Se hur det fungerar på:
Themanualmaker.se
Themanualmaker.com
Image

Tänk stort, större och annorlunda

Vill du nå ut med ditt budskap, säg det stort eller på ett annorlunda sätt. EO trycker hur stort som helst – nåja, nästan i alla fall. Eller varför inte testa ett annorlunda material som t ex plexiglas, plåt, magnet eller trä?

Intresserad av annorlunda lösningar?
Kontakta Anette Bothin
anetteb@eo.se
070-757 29 13

Låt oss hjälpa dig

Nå dina kunder snabbt, säkert och automatiskt

Vill du veta mer om hur automatiserade trycksaksflöden kan förbättra er kommunikationslogistik?
Hör av dig till oss