Välkommen till EO, Kenneth!

Vi hälsar Kenneth Finn välkommen till EO Grafiska som började sin anställning hos oss den 4 januari. Kenneth är projektledare och har lång erfarenhet av den grafiska branschen och framförallt av storformatsproduktion.

Vad gjorde att du valde på EO Grafiska?

Efter 20 år i branschen kändes det helt rätt att starta en ny resa med EO Grafiska som ser ut att ha en spännande utveckling tillsammans med SPG.

EO har en väl utvecklad verksamhet sen tidigare med en bas i offset samt digitaltryck med digitala lösningar. Storformat har adderats på senare år och det är där mitt största intresse ligger.

Vad är viktigt för dig i din roll som projektledare?

  • Närheten till produktionen och en flexibel verksamhet för att kunna möta kundens önskemål. I dessa tider är oftast leveranstiden en avgörande faktor men också engagemang i uppdragen, samt självklart kvalitet i det vi i slutändan levererar. De flesta uppdrag kan lösas i huset samt även med stöd från Danmark.

Något annat som du vill säga?

  • Jag har kommit in bra i verksamheten och ser fram emot att ta hand om många nya spännande uppdrag för mina kunder. Det finns många olika möjligheter när det gäller grafisk produktion som inte kunderna alltid tänker på. Det ser jag fram emot, att få bidra med förbättringar och nya ideér, avslutar Kenneth.

Viktig pusselbit för EO och SPG

SPG kommer på olika sätt fortsätta att expandera i Sverige och EO behöver Kenneth för att möta tillväxten inom storformat, men även inom övrig grafisk produktion. Även om mycket beställs från våra E-handelsportaler behövs grafisk spetskompetens för att säkerställa att kunderna får bra service och de bästa lösningarna.